Produkujemy przyczepy eventowe z wysokiej jakości materiałów, co gwarantuje ich wytrzymałość i odporność na warunki atmosferyczne. W naszej ofercie znajdziesz przyczepy eventowe o różnych rozmiarach i funkcjonalności, które spełnią Twoje wymagania. Dostosowujemy projekty do wymagań Sanepidu. Wspieramy w dostarczeniu pełnego wyposażenia, niezbędnego dla Twojego rodzaju działalności.
Przyczepy eventowe dostępne są w 4 różnych rozmiarach.
WERSJE WYPOSAŻENIA
STANDARD
DO WŁASNEGO WYKOŃCZENIA
PREMIUM
GOTOWY BIZNES NA KÓŁKACH
Realizacja wyposażona została w 2 klapy sprzedażowe z przesuwnymi szybami, co umożliwia całoroczne użytkowanie. Dzięki 3,5-metrowemu okapowi z 4 wentylatorami, kwasoodpornym wykończeniom oraz nowoczesnemu designowi z LED-owym oświetleniem i elewacją z czarnych płyt Dibond, zapewnia funkcjonalność i spójny, elegancki wygląd.
Realizacja dla NOMADA KEBAB to nowoczesna przyczepa gastronomiczna przeznaczona do całorocznej pracy. Wnętrze oświetlone LED-owymi paskami oraz białe meble nadają nowoczesny charakter, a elewacja z płyt typu dibond w kolorze antracytowym z podświetlanym kasetonem i logo dopełnia elegancki design.
Zapotrzebowanie Klienta: Przyczepa mobilna gastronomiczna z innowacyjnymi rozwiązaniami technicznymi
Wybrany model: Przyczepa gastronomiczna
Wyzwania: 2 płyty indukcyjne schowane w szafce dzięki zastosowaniu ciekawego rozwiązania przez stolarzy
Zapotrzebowanie Klienta:
Mobilny Cocktail Bar z oświetleniem led.
Wybrany model:
Przyczepa eventowa PREMIUM
Wyzwania:
Nowoczesny model przyczepy eventowej, która łączy funkcjonalność z niepowtarzalnym stylem.
Zapotrzebowanie Klienta: Przyczepa mobilna przeznaczona do sprzedaży lodów
Wybrany model: Przyczepa gastronomiczna
Wyzwania: Wentylatory w okapie oraz dodatkowe 2 sztuki na ścianie bocznej do chłodzenia maszyny lodowej.
Zapotrzebowanie Klienta:
Obsługa wydarzeń sportowych wodnych, zawodów żeglarskich, surfingu i nie tylko. Jej przeznaczeniem jest wręczanie medali i nagród zwycięzcom. Przyczepa z dodatkowym wewnętrznym pomieszczeniem biurowym.
Wybrany model:
Przyczepa socjalna – eventowa.
Wyzwania:
Nowatorski model przyczepy otwartej, przestrzennej i funkcjonalnej. Całkowicie indywidualny projekt klienta.
Zapotrzebowanie Klienta:
Mobilna przyczepa gastronomiczna o długości aż 6 metrów.
Wybrany model:
Przyczepa gastronomiczna premium
Wyzwania: Instalacja elektryczna zgodna z wymogami prowadzenia działalności na terenie Irlandii i Wielkiej Brytanii. W realizacji wykorzystane zostały również wyjątkowe rozwiązania hydrauliczne, dzięki którym w przyczepie gastronomicznej premium na rynek irlandzki można pracować z użyciem obiegu zamkniętego, ale jednocześnie istnieje możliwość podłączenia pod kanalizację i bieżącą wodę.
Zapotrzebowanie Klienta:
Mobilna przyczepa gastronomiczna posiadająca specjalistyczne urządzenia, takie jak grilledo przygotowania kebaba, kuchenki, opiekacze, zlewy, lodówki i wiele innych.
Wybrany model:
Przyczepa gastronomiczna premium
Zapotrzebowanie Klienta:
Mobilna przyczepa handlowa typu piekarnia.
Wybrany model:
Przyczepa handlowa premium
Wyzwania:
Krótki czas realizacji.
Dostosowanie do przepisów drogowych
Zapotrzebowanie Klienta:
Mobilna przyczepa gastronomiczna posiadająca specjalistyczne urządzenia, takie jak grille
do przygotowania kebaba, kuchenki, opiekacze, zlewy, lodówki i wiele innych.
Wybrany model:
Przyczepa gastronomiczna premium
Wyzwania:
Przemyślany i funkcjonalny układ pomieszczeń. Dostosowanie zabudowany do restrykcji
Sanepidu i PPOŻ. Zapewnienie odpowiedniej wentylacji.
Zapotrzebowanie Klienta:
Przyczepa gastronomiczna służąca do przygotowania i sprzedaży lodów rzemieślniczych i tradycyjnych świderków.
Wybrany model:
Przyczepa gastronomiczna premium
Wyzwania:
Wygospodarowanie dużej witryny sprzedażowej. Wyposażone w specjalistyczne urządzenia
gastronomiczne na 11 metrach kwadratowych. Dostosowanie zabudowany do restrykcji
Sanepidu i PPOŻ.
Zapotrzebowanie Klienta:
Przyczepa mobilna spełniające wymogi przyczepy socjalnej.
Wybrany model:
Przyczepa socjalna
Wyzwania:
Wygospodarowanie przestrzeni na stół kawiarniany dla 4 osób.
Dostosowanie do przepisów drogowych.
Zapotrzebowanie Klienta:
Przyczepa gastronomiczna, mobilna służąca do przygotowania i sprzedaży produktów słodkich oraz napojów gorących
Wybrany model:
Przyczepa gastronomiczna
Wyzwania:
Krótki czas realizacji: 10 dni.
Dostosowanie do przepisów drogowych
Zapotrzebowanie Klienta:
Mobilna przyczepa gastronomiczna posiadająca specjalistyczne urządzenia, takie jak grille
do przygotowania kebaba, kuchenki, opiekacze, zlewy, lodówki i wiele innych.
Wybrany model:
Przyczepa gastronomiczna premium
Wyzwania:
Przemyślany i funkcjonalny układ pomieszczeń. Dostosowanie zabudowany do restrykcji
Sanepidu i PPOŻ. Zapewnienie odpowiedniej wentylacji.
Zapotrzebowanie Klienta: Koncept pod szybką wydawkę podczas festiwali zamkowych.
Wybrany model: Przyczepa gastronomiczna
Wyzwania: Specyficzny projekt elewacji, który miał być dopasowany do rycerskiego klimatu zamku, projekt elewacji musiał być również potwierdzony z konserwatorem zabytków.
Zapotrzebowanie Klienta: Rynek Niemiecki, obsługa klienta na różnych eventach, szybkie, smaczne jedzenie.
Wybrany model: Przyczepa gastronomiczna głównie pod sprzedaż hamburgerów i pizzy
Wyzwania: Zmieszczenie wielu sprzętów na ograniczonej powierzchni.
Zapotrzebowanie Klienta: pusta przyczepa z elewacją
Wybrany model: Przyczepa gastronomiczna
Wyzwania: Szybki termin wykonania
Zapotrzebowanie Klienta: Połączenie dwóch konceptów: słony i słodki.
Wybrany model: Przyczepa gastronomiczna
Wyzwania: Sprawne rozwiązanie połączenia obu konceptów na jednej
przestrzeni w celu ograniczenia mieszania zapachów.
Zapotrzebowanie Klienta: Szybka obsługa większej ilości klientów
Wybrany model: Przyczepa gastronomiczna – wydawka
Wyzwania: Wpasowanie w przyczepie o długości 4 m, sprzętów do 3 słonych konceptów: hamburger, zapiekanka, hot dog
Zapotrzebowanie Klienta: Szybka obsługa większej ilości klientów.
Wybrany model: Przyczepa gastronomiczna – głównie wydawka śniadań i lunchy.
Wyzwania: Zapewnić wiele przestrzeni do przechowania produktów.