Przyczepa gastronomiczna KURCZAK Z ROŻNA 5.2M

DODATKOWE INFORMACJE

Przeznaczenie przyczepy: Gastronomia

Strona przyczepy: Prawa lub lewa

Dyszel: Do demontażu

Struktura ścian: Termoaktywna płyta sandwich grubość 33mm powłoka zewnętrzna laminat, rdzeń XPS.Ściana nośna dodatkowo wzmocniona płytą sklejkową

Podłoga: Sklejka wodoodporna pokryta wykładziną PCV o podwyższonej ścieralności

Rama: Stalowa, cynkowana ogniowo

Drzwi: Po przeciwnej stronie od dyszla

Klapy sprzedażowe: 2 klapy

1. Frontalna – 1800 mm x 1120 mm

2. Boczna – 1200 mm x 1120 mm
Okna: opcjonalnie. Okna w ramach aluminiowych z szybami przesuwnymi.

Wyposażenie meblowe:

Zabudowa meblowa z dostosowaniem do konceptu słonego zgodna z wymogami Sanepidu. Meble wykonane z płyt wiórowych laminowane o podwyższonej gęstości. Zabezpieczenie blatu roboczego blachą kwasową.

  • Szafki wnękowe 4szt
  • Szafka ubraniowa – BHP
  • Szafka podwieszana 2szt
  • Szafka zlewowa
  • Szuflady 2szt
  • Półki 8szt
  • Blat roboczy 3m
  • Szafa chłodnicza 670 l

Blacha:

Kwasówka o wysokiej odporności na ciepło (blat roboczy, zlew, wydawka, sufit oraz ściany w strefie roboczej)Okap:Okap 3m nad blatem roboczym ze stali nierdzewnej o lekkiej strukturze wagowejPlus filtry anty tłuszczowe

Wentylacja:

Wentylator dachowy Ø 250 mm, 1310 m³/h

Hydraulika (obieg wody zamknięty lub otwarty): 

  • Zlew 3komorowy
  • 2 x Bateria z elastyczną wylewką
  • Części hydrauliczne
  • Pompa wody ciśnieniowej Seaflo samozasysająca. Wydajność: 3,8L/min
  • Elektryczny podgrzewacz wody Kospel, stopień ochrony IP24 do zmiany marka
    Elektryczny podgrzewacz wody Ariston, stopień ochrony IP24
  • Zbiorniki na wodę szarą i białą

Elektryka:

  • Projekt elektryczny zgodny z wymogami przystosowania do prowadzenia punktów gastronomicznych i socjalnych.
  • Skrzynka elektryczna zewnętrzna z podłączaniem siły (Mufa 32A)
  • Rozdzielnia elektryczna wewnętrzna z bezpiecznikami
  • Oświetlenie ledowe wewnątrz przyczepy lub lampy wysokotemperaturowe

Zestaw monitoringu:

3 x kamera, rejestrator, dysk

Dodatkowo w przyczepie:

  • Koło podporowe Knott
  • Podpory stabilizujące 4szt
  • Klucz do podpór 19’
  • Przyczepa wyposażona w kompletne oświetlenie drogowe zgodne z przepisami Kodeksu Drogowego

OPCJONALNIE

Sprzęt gastronomiczny:

  • Rożen gazowy na 18 szt. kurczaków
  • Witryna chłodnicza
  • Bemar nastawny z kranem do pojemników GN 1/1 i H 150 mm
  • Frytkownica 2×8 l
  • Zamrażarka skrzyniowa mała 298l
  • Stół chłodniczy sałatkowy z pokrywą uchylną 247L

Branding przyczepy:

  • Elewacja z paneli kompozytowych typu Dibond
  • Elewacja – Wydruk na folii polimerowej, długookresowej z laminowaniem laminatem zabezpieczającym druk przed uszkodzeniami i warunkami atmosferycznymi.
  • Maskownica kół x 4
  • Menu w kasetonie (opcjonalnie podświetlenie LED)
  • Logo: płaskie na PCV / w kasetonie z podświetleniem LED
  • Napis LED na dachu na podkonstrukcji, z możliwością złożenia na czas transportu.

Przyczepa gastronomiczna KURCZAK Z ROŻNA 5.2M

Zapytaj o cenę

Dane techniczne:

Wymiary wewnętrzne:

Długość 5100mm
Szerokość 2330mm
Wysokość 2300mm

Masa bez wyposażenia:

Dopuszczalna masa całkowita 2700kg
Masa własna bez mebli 1350kg
Ładowność 1350kg

Liczba osi:

2 hamowane firmy Knott

Koła:

195/50R13C

Klapy sprzedażowe:

Frontalne + boczne

Chciałbyś stworzyć swoją własną przyczepę?

Skonfiguruj ją teraz za darmo!

Zaufali nam m.in.